Tercsa boltja       

       Egyedi, kézzel készített termékek

MENÜ

Levendulás szappan, nyugató, fertőtlenítő

Aranyos szív formájú növényi szappan. Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, egyedileg, kézzel készültek. Diszkrét, nem hivalkodó illatú. Igazi minőségi termék, nem tucatáru, ilyet nem találsz a boltok polcain. Használatával nem marad el jutalmad:  gyönyörű, egészséges, tiszta bőr.

Minden bőrtípusra, érzékeny bőrre is alkalmas! A bőröd imádni fogja, a bolti tusfürdők és szappanok után, végre fellélegezhet, életre kel.

A levendula nyugtató és fertőtlenítő hatású. Illata nem csak a bőrödre, hanem lelkedre is jó hatással van.  Az esti levendulás szappanos fürdés után garantált a nyugodt alvásod. A levendula illóolaj megnyugtat, csökkenti az egész napos feszültséget.

Bőröd kiszáradását megelőzi, kellemesen hidratálja a tested. Az érzékeny bőrűeknek különösen jó szívvel ajánlom. Ha egyszer kipróbáltad, ragaszkodni fogsz hozzá.

Segíti a herpesz és a pattanások tüneteinek enyhítését. Hidratáló tulajdonságának köszönhetően megőrzi a bőr rugalmasságát és szinten tartja ph értékét. Lassítja bőröd öregedési folyamatát.

500Ft/db

Asztali nézet